Όροι Χρήσης

¨Οροι χρήσης:

Καλώς ήλθατε στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα aceelectric.gr . Το Ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει τις υπηρεσίες του προς εσάς,

τους επισκέπτες ή πελάτες, μόνο με την αποδοχή από πλευράς σας των ακόλουθων Όρων Χρήσης.

Προσωπικά δεδομένα:

Τα προσωπικά σας δεδομένα και η ασφάλεια τους είναι πολύ σημαντική για εμας στο aceelectric.gr γι αυτό προσπαθούμε να προστατεύουμε τα προσωπικά σας στοιχεία. Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο για να εκτελέσουμε τις παραγγελίες και για να βεβαιώσουμε ότι η εμπειρία σας από τις αγορές σας στο aceelectric.gr είναι ευχάριστη και άνετη.


Ποιες πληροφορίες κρατάμε και πώς τις χρησιμοποιούμε;
Όταν μας στέλνετε μία παραγγελία, χρειάζεται να γνωρίζουμε το όνομα και το επώνυμό σας, τη διεύθυνση που θέλετε να στείλουμε την παραγγελία σας, το τηλεφωνό σας και το e-mail σας για να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας, για να μπορέσουμε να επεξεργαστούμε και να εκτελέσουμε την παραγγελία σας.

Θα χρησιμοποιήσει η aceelectric.gr αυτές τις πληροφορίες για άλλους σκοπούς;
Το aceelectric.gr δεν επιτρέπει σε τρίτους εκτός της ομάδας της εταιρίας aceelectric.gr, να χρησιμοποιήσουν τα προσωπικά σας δεδομένα.

Πληροφορίες προιόντων:

Οι φωτογραφίες που απεικονίζουν τα προϊόντα είναι ενδεικτικές και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να λειτουργήσουν δεσμευτικά για το aceelectric.gr.Επιπλέον, όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις περιγραφές των προϊόντων που προέρχονται από τους συνεργάτες ή τους προμηθευτές μας, το ηλεκτρονικό κατάστημα απαλλάσσεται κάθε ευθύνης όσον αφορά στην ισχύ του περιεχομένου τους.

Τα είδη πρός πώληση:

Τα προϊόντα που πωλούνται από το ηλεκτρονικό κατάστημα aceelectric.gr είναι ηλεκτρικές συσκευές. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά και άλλα στοιχεία των πωλούμενων προϊόντων είναι διαθέσιμα και μπορείτε να τα πληροφορηθείτε ακολουθώντας τις οδηγίες αναζήτησης που παρατίθενται στις ιστοσελίδες μας και κάνοντας "κλικ" στο όνομα του αντίστοιχου προϊόντος.

Τιμοκατάλογος:

Οι τιμές που αναφέρονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα είναι σε ευρώ και περιλαμβάνουν όλες τις φορολογικές επιβαρύνσεις (23% ΦΠΑ) εκτός από τα έξοδα αποστολής. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον Πελάτη και εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της παραγγελίας ενώ τιμολογούνται στο τέλος της παραγγελίας επιπλέον της τιμής των επιλεχθέντων προϊόντων.

Το aceelectric.gr επιφυλάσσει το δικαίωμα τροποποίησης των τιμών που εφαρμόζονται στα προϊόντα του Site του σε οποιαδήποτε στιγμή αλλά δεσμεύεται να εφαρμόσει τις τιμές που αναγράφονταν στον Ιστότοπο κατά τη στιγμή της παραγγελία σας.

Οι τεχνικές πληροφορίες και οι περιγραφές των προϊόντων που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας
προέρχονται από τους κατασκευαστές των προϊόντων και ουδεμία ευθύνη φέρουμε για τυχόν λάθη σε αυτές.
Η εταιρεία μας καταβάλει κάθε προσπάθεια έτσι ώστε οι φωτογραφίες των προϊόντων να είναι όσο το δυνατόν πιο ακριβείς στην πραγματικότητα.
Παρόλα αυτά, κάποιες φωτογραφίες μπορεί να μην αντιπροσωπεύουν απόλυτα κάποιο προϊόν.
Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει τα στοιχεία και τις λεπτομέρειες των προϊόντων χωρίς προειδοποίηση.
Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει τις τιμές και την διαθεσιμότητα των προϊόντων χωρίς προειδοποίηση.
Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα συμφωνηθέντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ' αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Το www.aceelectric.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις
συναλλαγών με την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

Τρόποι αποστολής:

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο.

Αποστολές εντός Ελλάδος:

Ο πελάτης μπορεί να παραλάβει τα προϊόντα από το κατάστημά μας, ή μπορεί να ζητήσει να αποσταλούν σε μια συγκεκριμένη διεύθυνση. Παρέχουμε δύο διαφορετικούς τρόπους αποστολής των προϊόντων: Courier και Μεταφορική εταιρία.


Τα έξοδα αποστολής μέσω Courier υπολογίζονται ανάλογα με το βάρος (ογκομετρικό) του εκάστοτε προϊόντος, και ο πελάτης θα ενημερωθεί τηλεφωνικώς για το ποσό που θα πρέπει να πληρώσει.

Για τους υπόλοιπους νομούς.

♦ Ο πελάτης σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθεί και τηλεφωνικώς για το τελικό κόστος αποστολής.
♦ Τα εμπορεύματα παραδίδονται στη είσοδο τις οικοδομής.
♦ Η παράδοση σε όροφο οικοδομής υπόκειται σε επιπλέον χρέωση.

Σας ενημερώνουμε ότι σε περίπτωση που χρειαστεί ανυψωτικό για τη μεταφορά του προϊόντος στον όροφο όπου διαμένετε, τα έξοδα (70€ έως 90€) τα επωμίζεται ο πελάτης.

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται Δευτέρα έως Παρασκευή εκτός του Νομού Χαλκιδικής που γίνονται και τo Σάββατο.

Αποστολές για Κύπρο:

Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται μόνο 1 φορά την εβδομάδα και συγκεκριμένα την Παρασκευή με χρόνο παράδοσης 2-3 εργάσιμες μέρες και έξοδα αποστολής 57 €/τμχ
Οι παραγγελίες θα πρέπει να δίνονται μέχρι και την Πέμπτη στις 10:00
Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων που δεν αφορά λάθος της εταιρείας, το κόστος των μεταφορικών βαρύνει τον πελάτη.

(Το κόστος μπορεί να μεταβληθεί σε περίπτωση μεγάλου όγκου ή βάρους, πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη).

Ποιος θα μου παραδώσει την παραγγελία μου?

Ο συνεργάτης μας για αποστολές στην Κύπρο είναι το myprice και η eurofreight

Σε πόσες μέρες θα την παραλάβω?
Ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας σας είναι από 2 έως και 6 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα αποστολής της.
Τα δέματα παραδίδονται από Δευτέρα έως και Παρασκευή 08:00 – 20:00

Στην περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η παράδοση της παραγγελίας σας ο αποστολέας θα σας αφήσει ένα σημείωμα για τον τρόπο παραλαβής και επικοινωνίας με τα υποκαταστήματα της eurofreight.

*Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως: μη άμεση διαθεσιμότητας του προϊόντος, ειδικής επεξεργασίας, απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιριών, αργιών, εορτών κ.τ.λ.

Τρόποι πληρωμής:

Ο πελάτης μπορεί να πληρώσει για την αγορά του με τους εξής τρόπους:

1)με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (Ισχύει για αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο)

2)με μετρητά στο κατάστημά μας στην Βιτσέντζου Κορνάρου 35 , 54655 , Θεσσαλονίκη (περιοχή Κηφισιά)

3)με αντικαταβολή (ισχύει μόνο για δέματα μέχρι 3 κιλά και αποστολή με courier και μόνο για αποστολές εντός Ελλάδος)

4)με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Το κατάστημα μας θα εκδόσει απόδειξη ή τιμολόγιο αν το επιθυμεί ο πελάτης.

EUROBANK

ΑΡ.ΛΟΓ : 0026.0139.35.0200720154
IBAN: GR8302601390000350200720154

Ακύρωση παραγγελίας:

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία μέχρι και 2 μέρες πριν από την ημέρα παραλαβής των προϊόντων (εκτός από τα προϊόντα όπου αναγράφεται η ένδειξη κατόπιν παραγγελίας). Στη περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει η παραγγελία να παραδοθεί την επόμενη ημέρα, μπορεί να ακυρώσει την παραγγελία σε διάστημα 2 ωρών από την ώρα που έλαβε το email επιβεβαίωσης της αγοράς.

Μετά το πέρας των παραπάνω χρονικών διαστημάτων η παραγγελία θα παραδοθεί στον πελάτη, και ο πελάτης αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής για να στείλει το προϊόν πίσω στο κατάστημα.

Επιστροφή προιόντων:

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Ο αγοραστης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει εντός 14 ημερολογιακών ημερών (αρθ.4 παρ.10 Ν.2251/1994). Η προθεσμία αρχίζει από την ημέρα παραλαβής των προιόντων.

Η επιστροφή των προιόντων θα γίνεται μόνο με την αρχική τους συσκευασία και το κόστος των εξόδων αποστολής αναλαμβάνει ο αγοραστής.

Κανένα προϊόν δε θα γίνεται δεκτό εφόσον έχει αλλοιωθεί ή καταστραφεί αυτούσιο ή και η αρχική του συσκευασία και επιπλέον δεν συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς.

Εφόσον το προϊόν και η συσκευασία του είναι σε καλή κατάσταση, ο πελάτης θα πιστώνεται το αντίστοιχο ποσό.

Η χρήση της ιστοσελίδας δηλώνει αποδοχή των παρόντων όρων. Ενδέχεται οι όροι να τροποποιούνται περιοδικά. Συνεπώς, ελέγχετέ τους κατά διαστήματα καθώς η συνεχιζόμενη χρήση της ιστοσελίδας δηλώνει την αποδοχή των όρων που τυχόν έχουν αλλάξει.

Εάν έχετε οποιαδήποτε σχόλια ή απορίες, μη διστάσετε να μας απευθύνετε τις ερωτήσεις σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στη διεύθυνση:info@aceelectric.gr
https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?ev...